banner behandelingen

Huidverbetering

Vandaag bepaalt u, hoe uw huid er morgen uitziet.

Het grote verschil tussen huidverzorging en huidverbetering is dat huidverbetering een stap verder gaat, hiermee bedoel ik een stukje dieper de huid in. Met huidverbetering zorgt u voor de aanmaak van nieuwe cellen in de levende laag. Hierdoor geeft u uw huid een nieuwe structuur en zorgt u er eigenlijk voor dat deze in optimale conditie komt.

Mijn motto is 'Samen werken aan schoonheid en gezondheid.'

Geconcentreerde stoffen

De werkstoffen in huidverbeterende producten kunnen dieper in de huid doordingen en kunnen zo de basaalcellen laag stimuleren. U levende laag wordt hierdoor een stuk dikker en gezonder. Zo zorgt u er voor dat de rimpeltjes van binnenuit worden opgevuld. Werkzame stoffen in producten voor huidverbetering zijn vele malen hoger dan andere producten.

Gebruik huidverbeterende producten. Start elke ochtend en avond met een reiniging bestaande uit een milk en lotion en een goede huidverbeterende dag- en nachtcrème. Het is belangrijk om een goede oogcrème en hals en decolleté crème te gebruiken, hier is de huid vele malen dunner en heeft daardoor andere behoeften.

Gebruik minimaal 1x per week een gezichtspeeling en een huidverbeterend masker. Optioneel kunt u dit nog aanvullen met speciale serums en ampullen.

Huidverbeterende behandelingen
Huidverbeterende behandelingen zijn behandelingen waarbij het meeste resultaat behaald zal worden. Reviderm microdermabrasie in combinatie met mesotherapie is een goed voorbeeld van zo een behandeling. Daarnaast zijn er met de aller nieuwst LHE technologie zeer goede resultaten te behalen.

Ik adviseer u om het REVIDERM behandelingssysteem in kuurvorm toe te passen. In combinatie met een consequente thuisverzorging verlengt en vergroot u het zichtbare effect van de behandeling in mijn salon en vertraagt daarmee tegelijkertijd het verouderingsproces van uw huid.

Microdermabrasie is :

  • Geschikt voor elk huidtype
  • Uitgebreide huidanalyse vooraf
  • Professionele behandelaanpak
  • Direct zichtbaar resultaat
  • Advies voor thuisverzorging
  • Effect op langer termijn


Afspraak maken?

Maak direct online een afspraak door middel van onderstaande formulier.

Huidproblemen
Specialisaties
Gezichtsbehandelingen
de heer / mevrouw:
Voornaam:
Achternaam:
Telefoonnummer:
E-mail:
Voorkeursdatum:
Alternatieve datum:
Alternatieve datum:
Voorkeurstijdstip:
Alternatieve tijdstip:
Alternatieve tijdstip:logoAC

uw schoonheidsspecialiste voor de regio Heerhugowaard, Obdam, Broek op Langedijk, Zuid Scharwoude en Noord Scharwoude.

HAL TRADE CENTER, Bevelandseweg 174, 1703 AX HEERHUGOWAARD, telefoon: 06  48 27 04 87

marketing powered by BeautyAlliance