banner behandelingen

Huidveroudering - anti-aging

Eerder dan u lief is ziet u de eerste tekenen van huidveroudering: de huid verliest langzaam aan elasticiteit en de eerste fijne lijntjes ontstaan. REVIDERM Skintelligence biedt totaaloplossingen om de jeugdige uitstraling van uw huid te bewaren. Het REVIDERM systeem is gebaseerd op de nieuwste onderzoeksresultaten van de moderne dermatologie en cosmetologie. De producten bestrijden succesvol de zichtbare tekenen van huidveroudering en gaan vroegtijdig de oorzaken tegen, door het huideigen afweerssysteem sneller te activeren.

Gegarandeerd direct resultaat met microdermabrasie

De werkstoffen combineren op unieke wijze wetenschap en natuurkrachten. Huidspecifieke werkstoffen en huidactieve vitaminen, enzymen, OPC en fruitzuren zijn de garantie voor de grote werkzaamheid van de REVIDERM producten. Uw merkt al na één behandeling een duidelijk verschil.

De salonproducten die tijdens de behandelingen worden gebruikt zijn speciaal ontwikkeld om te worden gebruikt in combinatie met microdermabrasie en voeden de huid optimaal. Microdermabrasie is de modernste vorm van peeling. De huid wordt van binnenuit hersteld.

Een hoogwaardige anti-aging huidverbeteringslijn

De huidverbeteringslijn van REVIDERM bestaat uit een zeer volledige aanbod van anti-ageing verzorginsproducten voor gezicht én lichaam. De diverse huidverjongingsproducten hebben een verstevigende werking op de huid, hydrateren de huid van binnenuit, zijn parabenenvrij en gaan de strijd aan met verschillende ouderdomskenmerken, waaronder rimpels en pigmentvlekken.

Huidverjonging binnen handbereik

Huidveroudering is helaas een onontkoombaar proces en wordt veroorzaakt door meerdere factoren:

  • Stress
  • Weinig slaap
  • Veel zon
  • Slechte voeding
  • Roken

Gelukkig kunnen we het verouderingsproces wel vertragen met diverse anti-ageing behandelingen en de hoogwaardige, exclusieve Primium huidverzorgingsproducten van REVIDERM.

Premium Skindesign 4D - Als je graag iets exclusiefs wilt! -
Om tegemoet te komen aan de behoeften van de cliënten heeft Reviderm de exclusieve Premium Skindesign 4D productlijn op de markt gebracht.


Afspraak maken?

Maak direct online een afspraak door middel van onderstaande formulier.

Huidproblemen
Specialisaties
Gezichtsbehandelingen
de heer / mevrouw:
Voornaam:
Achternaam:
Telefoonnummer:
E-mail:
Voorkeursdatum:
Alternatieve datum:
Alternatieve datum:
Voorkeurstijdstip:
Alternatieve tijdstip:
Alternatieve tijdstip:logoAC

uw schoonheidsspecialiste voor de regio Heerhugowaard, Obdam, Broek op Langedijk, Zuid Scharwoude en Noord Scharwoude.

HAL TRADE CENTER, Bevelandseweg 174, 1703 AX HEERHUGOWAARD, telefoon: 06  48 27 04 87

marketing powered by BeautyAlliance