banner micro

Microdermabrasie

Reviderm microdermabrasie is al acht jaar achter elkaar verkozen tot beste apparaat wereldwijd. Veilig, gecontroleerd en met het beste resultaat. Tijdens de  behandeling worden fijne kristallen op de huid geblazen en tegelijkertijd wordt de huid door middel van een vacuümstand lichtelijk opgezogen. Door de unieke samenwerking van deze twee functies, zorg ik dat uw huid er na 1 behandeling al  beter uit gaat zien.

Een microdermabrasie behandeling is veel intensiever dan een gewone gezichtspeeling en vele malen veiliger dan een chemische- en/of kruidenpeeling.

Voor wie?

U kunt het bijna niet geloven, maar alle huidtypes kunnen worden behandeld met de REVIDERM SKINPEELER. Er worden prachtige resultaten behaald bij o.a: een droge huid, rijpere huid, fijne lijntjes en rimpeltjes, vette huid, vergrote en/of verstopte poriën, vale en/of doffe huid, rokershuid, zonbeschadigde huid, acne littekens en pigmentvlekken.

Resultaat

Direct na de behandeling ziet u al verschil in de structuur en de glans van de huid. Voor een optimaal resultaat kunt u het beste een kuur doen. 

Thuisverzorging is een must in combinatie met een microdermabrasie behandeling. De microdermabrasie zorgt ervoor dat de huid heel hard wil gaan werken om o.a. nieuw collageen en elastine  aan te maken. Maar het werken gebeurt alleen als het daarvoor de juiste voedingstoffen krijgt.

Zonder deze belangrijke voedingstoffen raakt onze huid als het ware uitgeput en wordt deze alleen maar slechter. Ik zal u, voordat we de kuur starten, goed adviseren met betrekking tot de producten Zo wordt de kuur een gegarandeerd succes.


Afspraak maken?

Maak direct online een afspraak door middel van onderstaande formulier.

Huidproblemen
Specialisaties
Gezichtsbehandelingen
de heer / mevrouw:
Voornaam:
Achternaam:
Telefoonnummer:
E-mail:
Voorkeursdatum:
Alternatieve datum:
Alternatieve datum:
Voorkeurstijdstip:
Alternatieve tijdstip:
Alternatieve tijdstip:logoAC

uw schoonheidsspecialiste voor de regio Heerhugowaard, Obdam, Broek op Langedijk, Zuid Scharwoude en Noord Scharwoude.

HAL TRADE CENTER, Bevelandseweg 174, 1703 AX HEERHUGOWAARD, telefoon: 06  48 27 04 87

marketing powered by BeautyAlliance