merken

Cosmeticamerken


Reviderm - huidverbetering Reviderm-logo

De pure en zuivere producten van Reviderm zijn gebaseerd op de nieuwste onderzoekresultaten van dermatologie en cosmetologie.
Het resultaat van deze onderzoeken, in combinatie met krachtige werkstoffen uit de natuur, gebruikt Reviderm om effectieve producten te ontwikkelen. Met de producten en behandelingen van Reviderm bestrijd je de zichtbare tekens van huidveroudering. 

De producten van Reviderm gaan verder
Reviderm heeft op dit moment drie productlijnen: cellucur voor de jongere huid, Skintelligence voor iedere huid die extra verzorging nodig heeft en de Premium 4D lijn voor de meest veeleisende huid. Reviderm producten zijn eenvoudig online te bestellen via de webshop. Maar natuurlijk ook te koop in de salon.

Sneller en beter resultaat met Reviderm microdermabrasie
Bij Reviderm houdt de verzorging niet op bij perfecte huidverbeteringsproducten. Om betere resultaten in kortere tijd te bereiken, zijn de salonbehandelingen van Reviderm gebaseerd op microdermabrasie. Deze gecontroleerde mechanische peeling zorgt voor een optimaal resultaat.

Bestel Reviderm online via onze webshop

Reviderm - behandelingen

Reviderm heeft een breed scala aan huidverbeterende behandelingen:

Reviderm Classic € 65,00
Regeneratie behandeling zonder Microdermabrasie. Ontworpen om de vermoeide en fletse huid te reactiveren. De combinatie van Reviderm producten in deze behandeling is zeer effectief. Ervaar wat Reviderm dermocosmetische producten in hun puurste vorm kunnen bereiken. Voor een frisse uitstraling.

Reviderm Peel vanaf € 77,50
De Reviderm Microdermabrasie behandeling ter stimulatie en regeneratie van de veeleisende huid. Hyperkeratose wordt intensief verwijderd en gecontroleerd met behulp van Microdermabrasie. De huidcellen krijgen een energiestoot en de huid is veel beter in staat om werkstoffen te absorberen. De huid wordt rozig, zacht en stralend.

Reviderm Quality Peel + Hydrolage € 95,00
De Microdermabrasie behandeling met hydrolage (gipsmasker) voor de regeneratie van de veeleisende huid. Hyperkeratose wordt verwijderd door gecontroleerde Microdermabrasie. De cellen krijgen een energiestoot en het gebruik nadien van de hydrolage garandeert verbeterde hydratatie van de huid. Vochtrimpels verdwijnen en de huid wordt rozig, zacht en stralend. Het effect is direct na de eerste behandeling zichtbaar!

Reviderm PCA Peeling Intens € 89,00
PCA Peeling is een unieke peeling voor de cosmetische studio. Het bestaat uit een complex van fruitzuren (aha’s), die de huid ontdoen van eeltcellen en die de huid lichter maken – ideaal voor pigmentatiestoornissen (en donker gepigmenteerde acne littekens). Dankzij de formule van zeer fijn op elkaar afgestemde ingrediënten, wordt PCA Peeling goed door de huid verdragen.

Reviderm PCA Intens + Hydrolage € 110,00
Deze prachtige behandeling bestaat uit een complex van fruitzuren (aha’s), die de huid ontdoen van eeltcellen en die de huid lichter maken. De cellen krijgen een energiestoot en het gebruik nadien van de hydrolage garandeert verbeterde hydratatie van de huid. Vochtrimpels verdwijnen en de huid wordt rozig, zacht en stralend. Het effect is direct na de eerste behandeling zichtbaar!

Reviderm Microdermabrasie in combinatie met ultrasound € 89,00
Deze behandeling is effectief bij huidverjonging of bij huidproblemen. Men krijgt nog betere resultaten als de Reviderm microdermabrasie wordt vervolgd met een Reviderm ultrasound behandeling. Met deze onhoorbare geluidsgolven worden de cellen onderhuids van elkaar losgetrild en dringen de werkstoffen van de Reviderm producten beter en dieper in de huid door. Geluidsgolven veroorzaken een minimale trilling van de celwand.

Reviderm Argi-Syn Treatment € 85,00, + Hydrolage € 105
Deze behandeling combineert de maximale dosering van anti-age peptiden als een hoogeffectieve toepassing voor een jeugdige , relaxte en frisse uitstraling. Het effectieve alternatief voor injecties! Gezichtslijnen zijn relaxed; rimpels veroorzaakt door ouderdom worden verminderd. Ideaal voor de door licht beschadigde droge en volwassen huid.

Reviderm Cell Power Lift € 110,00
Cell Power Lift – de naam zegt het al – intensieve activering van de celmetabolisme, vrijgave van de huidige en externe vitale ingrediënten en het verzacht tevens fijne lijnen en rimpels. Een behandeling voor de zeer volwassen en vermoeide huid.

Reviderm Wellness Lift € 95,00
De behandeling die zorgt voor de huid en de ziel! Hyperkeratose wordt intensief verwijderd door de Microdermabrasie. De huid wordt gevoed door amandelolie. Deze dringt diep de huid in en stimuleert de hemoglobine. Dit is de rode kleurstof in de rode bloedcellen van het bloed, deze transporteert zuurstof van de longen naar de organen en weefsels. Samen met de hoogwaardige werkzame stoffen heb je tegelijkertijd ontspanning. De huidfunctionaliteit wordt gestimuleerd en de huid bouwt afweerstoffen op. Ideaal voor de koudere seizoenen.

Reviderm Oxygen 3 Step zuurstof €115,00 zonder nabehandeling, € 165,00 inclusief nabehandeling
Oxygen 3 step is een speciale behandeling om het zuurstof bindend vermogen van de huidcellen te verbeteren. Dit leidt tot een optimale celstofwisseling. Vrije radicalen die het celmembraan vernietigen, worden geneutraliseerd. De huid wordt zacht, rozig en glad en ziet er jeugdig uit. Geschikt voor alle huidtypen. Ideaal voor de rijpere huid, de licht beschadigde huid, de rokershuid en het balanceert de gestresste huid.

Reviderm Micro Needling / Skin Needling € 129,00
Door kleine perforaties in de huid te maken wordt de huid aangezet tot actie en herstel. De huid wordt mooi doorbloed en lijntjes en rimpeltjes vervagen waardoor de huid er mooier, frisser en jonger uit ziet. De behandeling wordt thuis voortgezet door gebruik van de producten die u meekrijgt in de thuiskit.

Reviderm Hand Boost € 25 (tijdens gezichtsbehandeling)
Intensieve handbehandeling met hydrolage om te regeneren en de handen gezond te houden.

Reviderm handen bleken € 25 (tijdens gezichtsbehandeling)
Handen bleken is een speciale behandeling om de hyperpigmentatie van de huid, veroorzaakt door zonschade of veroudering, te bleken.

Reviderm Neck en decolleté care € 15 (tijdens gezichtsbehandeling)
Speciale behandeling voor de probleemzones hals en decolleté.

 

 

Jean D'Arcel JeanDarcel-logo

Biologische producten van hoge kwaliteit
Jean D'Arcel is een van de beste cosmeticamerken voor professionele schoonheidssalons en consumenten.
Al sinds de jaren 60 van de vorige eeuw zijn de Jean D'Arcelproducten te verkrijgen over de gehele wereld. Alle producten zijn op biologische basis en zijn volledig dierproefvrij ontwikkeld. Jean D'Arcel heeft een eigen laboratorium waar de nieuwste werkstoffen en wetenschappelijke inzichten in de producten worden verwerkt. Alle producten van Jean D'arcel zijn zeer aangenaam bij allergisch gebruikers, en niet getest op dieren.

Bestel Jean D'Arcel online via onze webshop

Jean D'Arcel behandelingen

Ambers-Choice | Basis Gezichtsbehandeling ± 90 min €67,50
Deze elementen zijn verwerkt in alle basisbehandelingen:
Reiniging, peeling, epileren, verwijderen van huidonzuiverheden, massage, masker, dag- /nachtverzorging en lichte make-up.

Ambers-Choice | Speciale Gezichtsbehandelingen ± 90 min €85,-
Vitaminee
Vitaliserende behandeling voor meer weerstand en een frissere huid.
Thalasso Visage
Speciale gezichtsbehandeling voor de vochtarme huid met producten uit de zee.
Collection Caviar
Een hoogwaardige behandeling met kaviaar, voor de huideigen collageen opbouw.
Multi balance anti-age
Liftende en reparerende behandeling voor een gladdere huid en minder rimpels.

Ambers-Choice | Luxe Gezichtsbehandeling
Exclusieve Luxe gezichtsbehandeling uit een treatmentbox met zeer hoogwaardige werkstoffen inclusief microdermabrasie. Indien u geen microdermabrasie wenst wordt deze in mindering gebracht. ± 90 min
Vitaminee private treatment €100,-
De hoogwaardige concentraten die niet terug te vinden zijn in andere behandelingen zorgen voor een opbouw van vitaminen in de huid en een stralende teint.
Thalasso Visage private treatment €100,-
De hoogwaardige concentraten van deze lijn zorgen ervoor dat een vochtarme huid weer gaat stralen als nooit te voren, kleine vocht rimpeltjes verdwijnen en vocht wordt weer door de huid vastgehouden.
Collection Caviar private treatment €110,-
Een vermoeide of doffe huid wordt weer wakker geschud door de collageen opbouwende hoogwaardige concentraten van de caviarlijn.
Multi balance anti-age private treatment €120,-
Multi balance is uitermate geschikt voor een huid die wat extra regeneratie nodig heeft.

Ambers-Choice | Anti Aging Gezichtsbehandeling
Aphrodite €140,- ±100 min.
Luxe Anti Aging gezichtsbehandeling met de producten van de multibalancelijn. Een belevenis die u alleen bij de schoonheidsspecialist kunt ervaren, zo zacht als een veertje. Ervaar ook de luxe van een heerlijke handpeeling en handmassage.
Aphrodite extra €160,-±120 min.
Luxe Anti Aging gezichtsbehandeling met de producten van de multibalancelijn. Een belevenis die u alleen bij de schoonheidsspecialist kunt ervaren, zo zacht als een veertje. Inclusief een heerlijke handpeeling, handmassage en een ontspannende rug-, nek- en schoudermassage van 30 min.logoAC

uw schoonheidsspecialiste voor de regio Heerhugowaard, Obdam, Broek op Langedijk, Zuid Scharwoude en Noord Scharwoude.

HAL TRADE CENTER, Bevelandseweg 174, 1703 AX HEERHUGOWAARD, telefoon: 06  48 27 04 87

marketing powered by BeautyAlliance