Visual huidproblemen

Pigmentvlekken

Als we ouder worden en er hormoonveranderingen optreden, wordt de aanmaak van pigment gestimuleerd. Hierdoor kunnen zogenaamde hyperpigmentaties ontstaan. Een van de grootste boosdoeners is zonnebaden zonder bescherming.

Soorten pigmentvlekken

Er zijn verschillende soorten pigmentvlekken; ouderdomsvlekken, hyperpigmentatie na littekens (van bijvoorbeeld acné of irritatie) en Melasma of Chloasma (gele vlekken onder de ogen) deze worden veroorzaakt door hormonen ( een bekende hiervan is het zwangerschapsmasker).

Heeft u pigmentvlekken en wilt u een egale huid?

Voor pigmentatie zijn verschillende behandelingen mogelijk, denk hierbij aan lightening creams, fruitzuurpeelingen en microdermabrasie. De beste resultaten behaalt u in combinatie met salonbehandelingen en thuisproducten. Gebruik, als u aanleg of al last hebt van pigmentvlekken, altijd een dagcrème met zonnefliter of een extra zonbescherming over uw dagcrème.

Ik kan met u de beste behandelmethode en een behandelplan bepalen, om zo van uw hyperpigmentatie af te komen of deze te verminderen. Bijvoorbeeld door een combinatie behandeling met een PCA peelingen & Reviderm microdermabrasie.

Maak vrijblijvend een afspraak en ontdek het verschil!

Afspraak maken?

Maak direct online een afspraak door middel van onderstaande formulier.

Huidproblemen
Specialisaties
Gezichtsbehandelingen
de heer / mevrouw:
Voornaam:
Achternaam:
Telefoonnummer:
E-mail:
Voorkeursdatum:
Alternatieve datum:
Alternatieve datum:
Voorkeurstijdstip:
Alternatieve tijdstip:
Alternatieve tijdstip:logoAC

uw schoonheidsspecialiste voor de regio Heerhugowaard, Obdam, Broek op Langedijk, Zuid Scharwoude en Noord Scharwoude.

HAL TRADE CENTER, Bevelandseweg 174, 1703 AX HEERHUGOWAARD, telefoon: 06  48 27 04 87

marketing powered by BeautyAlliance

Offcanvas

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.