Visual huidproblemen

Rosacea

Rosacea komt vrij veel voor en meer bij vrouwen dan bij mannen. Het is een chronische huidaandoening in het gezicht. De wangen en de neus zijn rood gekleurd. Rosacea betekent letterlijk 'rood als een roos'. De kenmerken zijn roodheid, kleine uitgezette bloedvaatjes (couperose), bultjes (papels) en puistjes (pustels). Rosacea is een hardnekkige aandoening, maar wel goed te behandelen met de juiste werkstoffen.

Wist u dat..?

Rosacea vaak het hevigst is in de wintermaanden? Toch kan blootstelling aan teveel zonlicht het ook verergeren. Ga dus nooit onbeschermt de zon in.

Wat is de behandeling?

Rosacea kan ik over het algemeen goed behandelen, maar zelden definitief genezen. Ik werk bij Rosacea altijd in een kuurverband en ook na de kuur zult u regelmatig uw huid moeten laten behandelen. Ik werk hierbij met een VEGF stop. Omdat het bij iedere client verschillend is kunt u het beste langs komen voor een persoonlijk consult.

Wat kunt u zelf alvast doen?

U kunt zelf het beste nagaan of er factoren zijn die de verschijnselen van rosacea bij u verergeren. Tot deze factoren behoren warme of koude weersomstandigheden, wind, warme dranken, inspanning, kruidig eten, alcohol, heftige emoties, aggresieve reinigingsproducten of medicijnen die de huid irriteren . Probeer deze factoren te vermijden.

Probeer zoveel mogelijk uit de zon te blijven en gebruik altijd een factor met collageen protector . U mag natuurlijk een camouflerende cosmetica gebruiken. Zowel voor speciale make-up voor couperose als de juiste zonbescherming kunt u bij onze salon terecht.

Afspraak maken?

Maak direct online een afspraak door middel van onderstaande formulier.

Huidproblemen
Specialisaties
Gezichtsbehandelingen
de heer / mevrouw:
Voornaam:
Achternaam:
Telefoonnummer:
E-mail:
Voorkeursdatum:
Alternatieve datum:
Alternatieve datum:
Voorkeurstijdstip:
Alternatieve tijdstip:
Alternatieve tijdstip:logoAC

uw schoonheidsspecialiste voor de regio Heerhugowaard, Obdam, Broek op Langedijk, Zuid Scharwoude en Noord Scharwoude.

HAL TRADE CENTER, Bevelandseweg 174, 1703 AX HEERHUGOWAARD, telefoon: 06  48 27 04 87

marketing powered by BeautyAlliance