Microneedling

Bij microneedling gebruikt de schoonheidsspecialist zeer fijne naaldjes om de lederhuid licht te beschadigen. Dit stimuleert de celdeling en de aanmaak van collageen en elastine waardoor de huid sterker, soepeler, egaler van kleur en dikker wordt.

Het aller nieuwste apparaat op de markt

De SkinNeedler is het meest innovatieve apparaat op de markt, die zorgt voor een bijna pijnloze, bloedvrije methode voor het verminderen van rimpels, verstrakken van de huid, minimaliseren van de poriën, het verfijnen van het huidbeeld en voor de behandeling van littekens.

Buitengewone resultaten

Resultaten zijn zichtbaar na de eerste behandeling. De huid ziet er stralend, gezond en verstevigd uit. Voor het behalen van maximale resultaten, is het aan te raden een kuur van zes behandelingen te doen, in een periode van drie maanden, met een tussenpoos van twee weken na iedere behandeling. Wanneer bijvoorbeeld littekens worden behandeld, zal het eindresultaat pas zichtbaar worden na een aantal maanden, omdat de productie van nieuw collageen in de huid wat tijd nodig heeft. Dit is ook het geval bij het liftende effect. Ook hier geldt dat de versteviging van de huid wordt gestimuleerd voor een langdurige periode.

SkinNeedler met de CONTOUR-LIFT FORMULE

Wanneer de huid verouderd, wordt het verlies aan spankracht in het gezicht steeds zichtbaarder. De combinatie van de SkinNeedler met de CONTOUR-LIFT formule zorgt voor een strakkere en stevigere huid. Het hoofdbestanddeel van deze formule is het hoog geconcentreerde palmitoyl tripeptide- 38, een biomimetische peptide die de huid van binnenuit herstelt en zorgt voor elasticiteit. Huididentieke peptiden zijn één van de meest exclusieve werkstoffen, gebruikt door de cosmetische industrie en staan ook wel bekend om hun effectiviteit. CONTOUR-LIFT bevat ook hyaluronzuur, die de huid voorziet van hydratatie en regeneratie. De CONTOUR-LIFT behandeling wordt in een periode van 12 weken toegepast. De producten worden zowel gebruikt na het reinigen van de huid en voor de needling, alsook tijdens de behandeling, waarbij de werkstof met micro-puncties 1,500 per seconden in de huid wordt gepenetreerd.

SkinNeedler met de NEURO-SENSITIVE FORMULE

Stress, UV-straling en invloeden van buitenaf hebben een negatief effect op onze zenuwcellen en algemene doorlaatbaarheid van de huid. Het resultaat: roodheid, zwellingen en vroegtijdige huidveroudering. REVIDERM heeft de NEURO-SENSITIVE ontwikkeld als kalmerende, intensieve behandeling voor de gevoelige- en hypergevoelige huid. De biomimetische en ontstekingsremmende palmitoyl tripeptide- 8 remt het vrijkomen van de neurotransmitter, substantie P. Dit heeft een kalmerende werking op de geïrriteerde, ontstoken en gevoelige huid en vermindert een brandend gevoel en jeuk. De behandeling wordt gedaan in een periode van 12 weken en moet door een schoonheidsspecialiste worden uitgevoerd. Het product wordt aangebracht na het reinigen van het gezicht en voor de needling. Tijdens de needling wordt het product zachtjes in de huid gepenetreerd, zo een 1,500 keer per seconde.

 

Afspraak maken?

Maak direct online een afspraak door middel van onderstaande formulier.

Huidproblemen
Specialisaties
Gezichtsbehandelingen
de heer / mevrouw:
Voornaam:
Achternaam:
Telefoonnummer:
E-mail:
Voorkeursdatum:
Alternatieve datum:
Alternatieve datum:
Voorkeurstijdstip:
Alternatieve tijdstip:
Alternatieve tijdstip:logoAC

uw schoonheidsspecialiste voor de regio Heerhugowaard, Obdam, Broek op Langedijk, Zuid Scharwoude en Noord Scharwoude.

HAL TRADE CENTER, Bevelandseweg 174, 1703 AX HEERHUGOWAARD, telefoon: 06  48 27 04 87

marketing powered by BeautyAlliance